Сектор: Детски свят

Детски Храни

ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С РАЗНООБРАЗНИ И КАЧЕСТВЕНИ БЕБЕШКИ И ДЕТСКИ ХРАНИ

Изберете град:

Сортирайте по критерий:

Правила и подробности за начина на гласуване и оценяване

    Тази страница дава възможност на посетителите да разгледат най-популярните фирми в този сектор подредени по общ потребителски рейтинг от гласували регистрирани потребители. Фирмите могат да бъдат сортирани по азбучен ред, филтрирани по общински град или по рейтинга на един или няколко от 5 критерия за гласуване.

    Единствено след регистрация потребител има право да гласува. Оценяването за съответна Фирма се извършва чрез даване на Индивидуален потребителски рейтинг - оценка от 1 до 10, където 1 е най-ниската и 10 е най-високата стойност. Гласуването се извършва поотделно за всеки един от показателите в съответната класация и задължително по всички показатели. Всеки Регистриран потребител може да дава оценка за не повече от 3 различни Фирми в рамките на една класация, за период от 30 календарни дни. Регистриран потребител не може да оценява една и съща Фирма повече от веднъж в рамките на период от 30 календарни дни.

    Призоваваме всички регистрирани потребители, при ползването на функционалност за гласуване, да действат добросъвестно, като дадените оценки трябва да отразяват техни реални, лични впечатления на база потребителски опит от ползване продуктите, стоките и/или услугите на оценяваната Фирма. Така ще съберем възможно най-реална информация и мнение за фирмите, които ще са полезни за всички посетители на сайта.

    След клик върху рейтинга на всяка една фирма, може да видите среден потребителски рейтинг по отделните критерии.

    Чрез клик върху знак „Сърце”, може да последвате съответната фирма като по този начин предоставяте Вашия имейл на тази фирма и имате възможност да получавате най-новите й промоции, активности и полезна информация. Може да се отпишете от техния списък единствено след получаване на първи имейл от фирмата, където най-отдолу по закон е предоставена тази възможност.

    В нашите класации ще срещнете фирми, които по тяхно желание имат активен профил и рекламна страница на сайта. Те се отличават от другите фирми с това, че името им е линк към тази рекламна страница и пред него е изобразено тяхното фирмено лого. На рекламната им страница ще намерите актуална информация, промоции и активности на фирмата, както и класациите, в които участват, рейтинга им към този момент, снимки, видеа, контакти и др.

Позиция Компания Рейтинг Гласувай Последвай
0.0 Качество
0.0 Цена
0.0 Коректност
0.0 Предпочитания
0.0 Промоции
СПОДЕЛИ КЛАСАЦИЯТА

Последвайте ни:

  • facebook
  • twitter
  • youtube

e-mail: contact@fairchart.bg

FairChart Ви призовава за помощ на нашите приятели от фондация "Деца с проблеми в развитието". Нека днес бъдем по-добри от вчера и направим дарение!