Сектор: Туризъм, Отдих и Забавление

Зимни Курорти

КЛАСАЦИЯ НА ЗИМНИТЕ КУРОРТИ, КОИТО СЕ НАМИРАТ В БЛИЗОСТ ДО СКИ ПИСТИ.

Изберете град:

Сортирайте по критерий:

Правила за начина на гласуване и оценяване

    Тази страница дава възможност на посетителите да разгледат най-популярните фирми и брандове в този сектор подредени по общ потребителски рейтинг от гласували регистрирани потребители. Фирмите могат да бъдат сортирани по азбучен ред, филтрирани по общински град или по рейтинга на един или няколко от 5 критерия за гласуване.

    Единствено след регистрация потребител има право да гласува. Оценяването на съответен Участник се извършва чрез даване на Индивидуален потребителски рейтинг - оценка от 1 до 10, където 1 е най-ниската и 10 е най-високата стойност. Гласуването се извършва поотделно за всеки един от показателите в съответната класация и задължително по всички показатели. Всеки Регистриран потребител може да дава оценка за не повече от 3-ма участници в рамките на една класация, за период от 30 календарни дни. Регистриран потребител не може да оценява един и същ Участник повече от веднъж в рамките на 30 календарни дни.

    Призоваваме всички регистрирани потребители, при ползването на функционалност за гласуване, да действат добросъвестно, като дадените оценки трябва да отразяват техни реални, лични впечатления на база потребителски опит от ползване продуктите, стоките и/или услугите на оценяваната Фирма или Бранд. Така ще съберем възможно най-реална информация и мнение за участниците, които ще бъдат полезни за всички посетители на сайта.

    След клик върху рейтинга, може да видите средна потребителска оценка по отделните критерии.

    Чрез клик върху знак „Сърце”, може да последвате съответния Участник в класация, като по този начин му предоставяте Вашия имейл и имате възможност да получавате най-новите му промоции, активности и полезна информация. Може да се отпишете от техния списък единствено след получаване на първи имейл от Фирмата, където най-отдолу по закон е предоставена тази възможност.

    В нашите класации ще срещнете Фирми и Брандове, които по тяхно желание имат активен профил и рекламна страница на сайта. Те се отличават от другите фирми с това, че името им е линк към тази рекламна страница и пред него е изобразено тяхното фирмено лого. На рекламната им страница ще намерите актуална информация, промоции и активности на фирмата, както и класациите, в които участват, рейтинга им към този момент, снимки, видеа, контакти и др.

Позиция Компания Рейтинг Гласувай
0.0 Ски писти
0.0 Цени
0.0 Разнообразие
0.0 Чистота
0.0 Инфраструктура
СПОДЕЛИ КЛАСАЦИЯТА

Планирате ски пътуване? Нека Вашата зимна ваканция започне 

Карането на ски е основно зимно занимание за цялото семейство. А всички ски курорти се стараят да бъдат в крак с търсенето, като добавят хотели, ресторанти, развлечения след ски и всякакъв вид отдих на закрито и на открито. Но за скиорите е важен снегът и теренът на планинските склонове.

Част от това, което прави зимната ваканция специална, са хората, с които отивате на пътуването си. Когато отивате с цялото семейство, това обикновено означава да се грижите за всяка възраст, всяко ниво на умения и всеки интерес. И намирането на една всеобхватна дестинация е изключително трудна задача. Но има много отлични зимни курорти, подходящи за семейства. Просто трябва да знаете къде да търсите.

България бързо се превръща в една от най-популярните страни в Европа за ски. С бюджетни курорти, приличен снеговалеж и страхотни ски писти, не е чудно, че стотици хиляди скиори се спускат по склоновете на страната всяка зима. Повечето зимни курорти в България са не само добри места за каране на ски, но и осигуряват 5-звездно изживяване извън пистите.

Да се възхищавате на планински пейзаж от върха на ски лифт, да усещате студения въздух, който щипе бузите Ви, да изпитвате прилива на адреналин, докато се спускате по ски пистите – няма нищо по-хубаво от един ден каране на ски. И докато планинските условия са основен приоритет, повечето места за ски почивка също могат да се похвалят с очарователни градове, които да разгледате. Отчитайки фактори като разнообразие от курорти, природна красота и цялостна атмосфера, България предлага едни от най-добрите ски почивки.

Как да планираме перфектната зимна почивка в България?

Планирането на Вашето ски пътуване може да бъде една от най-вълнуващите части от Вашата почивка в планината. Всичко зависи от това какво търсите в ски курорта и какъв вид изживяване искате да имате

Изберете Вашата дестинация

Най-добрият начин да започнете да планирате Вашата ски ваканция е първо да решите кой ски курорт искате да посетите! Това ще Ви даде ясна представа за разходите, настаняването и наличните дейности.

Какъв е Вашият бюджет?

Въпреки че различните сезони могат да повлияят, цената на всеки курорт има тенденция да се различава в зависимост от неговата популярност.

Какво е ски нивото на Вашата група?

Ако пътувате с група, най-добре е да вземете предвид ски нивото на всеки, за да намерите перфектната ски писта и всички да останат доволни.

Какво искате да правите след затварянето на ски пистите?

Да имате голямо разнообразие от дейности извън пистите винаги е добра идея. Повечето курорти поддържат летните си дейности достъпни през цялата година.

Разгледайте различните възможности за настаняване в района, които да отговарят на Вашите нужди

  • Хижи, подходящи за семейства
  • Хижи под наем, подходящи за домашни любимци
  • Хижи за големи групи
  • Луксозни имоти

Чудите се къде да отидете? Надникнете в дестинациите, изброени по-горе и не забравяйте да гласувате за Вашите фаворити.

Приятно каране на ски в България!