Има смисъл Fairchart.bg да съществува

Fairchart.bg - Блог > Новини > Има смисъл Fairchart.bg да съществува
Има смисъл Fairchart.bg да съществува

    Скоро споделихме, че бяхме помолени да организираме тристранна среща, на която фирма участник в нашите класации да предложи помощта си на фондация „Деца с проблеми в развитието“. Е, тя протече супер успешно, което ни даде голяма доза мотивация. Показа ни, че има смисъл да продължаваме нашата дейност и да споделяме информация за даренията ни. Това не е с цел да се хвалим, а начин мисията ни да стигне до повече хора и фирми, които да последват нашия пример.

Какво се случи

    Фирмата, която ни помоли, е издателство Арт Етърнал. Естествено действахме светкавично, срещата стана факт и протече повече от добре. Управителят на издателството предложи да разпространи голяма част от Коледните картички в техните обекти в страната – книжарниците „Арт Плюс“. До момента картичките са били поръчвани само от фирми като допълнение към корпоративните им подаръци и никога не са били в търговската мрежа. Затова не са и стигали масово до хората и си стояха в склада, където изобщо не им е мястото. Те са уникални, авторски, много красиви и са единствения продукт, който фондацията има право да продава. Досещате се, че това беше огромно удовлетворение за фондацията и те са много благодарни.

Коледни картички с кауза

    Картичките са опаковани от доброволци по 1 бр. в целофанено самозалепващо пликче в комплект с хартиен плик. Супер тематични са за предстоящите Коледни и Новогодишни празници. Визиите са от български художници и деца, рисувани специално за тази цел.

    Закупувайки картичка с кауза вие помагате на фондация „Деца с проблеми в развитието“ да изработи нови картички с целогодишна празнична тематика, които отново да бъдат разпространени в търговската мрежа. Някои от вас знаят, че фондацията има изграден голям медицински център за рехабилитация и превенция на деца с увреждания. В него винаги има нужда от финансова подкрепа, за да функционира и да се развива пълноценно по немски модел, както до сега.

За вас те също ще имат голяма стойност в ролята на едно супер допълнение с кауза към коледните подаръци за близки и приятели.

Резултат от кампанията

Кампанията протече изключително добре и с интерес от клиентите на книжарниците. Повечето картички бяха разпродадени много бързо и дори в някои градове имаше недостиг в последния момент. Такива моменти показват смисъла от дейността ни и припомнят защо го правим! Към днешна дата продължаваме да развиваме платформата ни, да споделяме за даренията сред все по-голяма аудитория и да привличаме нови потребители да гласуват с кауза.

 

А вие споделяйте, споделяйте, споделяйте… защото това има смисъл!

 

Очакваме и вашите гласове – те са особено важни за цялата екосистема от търговци и клиенти! Гласувайте с кауза още сега!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *