Сектор: Забавни класации

Топ 10 на Удоволствията

Класация на най-популярните удоволствия, които си позволяваме в свободното ни време. Гласувайте и вие, защото за всеки глас за любимо Ваше удоволствие, ние правим дарение на фондация "Деца с проблеми в развитието"

Изберете град:

Сортирайте по критерий:

Правила за начина на гласуване и оценяване

    Тази страница дава възможност на посетителите да разгледат най-популярните фирми и брандове в този сектор подредени по общ потребителски рейтинг от гласували регистрирани потребители. Фирмите могат да бъдат сортирани по азбучен ред, филтрирани по общински град или по рейтинга на един или няколко от 5 критерия за гласуване.

    Единствено след регистрация потребител има право да гласува. Оценяването на съответен Участник се извършва чрез даване на Индивидуален потребителски рейтинг - оценка от 1 до 10, където 1 е най-ниската и 10 е най-високата стойност. Гласуването се извършва поотделно за всеки един от показателите в съответната класация и задължително по всички показатели. Всеки Регистриран потребител може да дава оценка за не повече от 3-ма участници в рамките на една класация, за период от 30 календарни дни. Регистриран потребител не може да оценява един и същ Участник повече от веднъж в рамките на 30 календарни дни.

    Призоваваме всички регистрирани потребители, при ползването на функционалност за гласуване, да действат добросъвестно, като дадените оценки трябва да отразяват техни реални, лични впечатления на база потребителски опит от ползване продуктите, стоките и/или услугите на оценяваната Фирма или Бранд. Така ще съберем възможно най-реална информация и мнение за участниците, които ще бъдат полезни за всички посетители на сайта.

    След клик върху рейтинга, може да видите средна потребителска оценка по отделните критерии.

    Чрез клик върху знак „Сърце”, може да последвате съответния Участник в класация, като по този начин му предоставяте Вашия имейл и имате възможност да получавате най-новите му промоции, активности и полезна информация. Може да се отпишете от техния списък единствено след получаване на първи имейл от Фирмата, където най-отдолу по закон е предоставена тази възможност.

    В нашите класации ще срещнете Фирми и Брандове, които по тяхно желание имат активен профил и рекламна страница на сайта. Те се отличават от другите фирми с това, че името им е линк към тази рекламна страница и пред него е изобразено тяхното фирмено лого. На рекламната им страница ще намерите актуална информация, промоции и активности на фирмата, както и класациите, в които участват, рейтинга им към този момент, снимки, видеа, контакти и др.

Позиция Компания Рейтинг Гласувай
0.0 Честота
0.0 Желание
0.0 Време
0.0 Изгода
0.0 Препоръка
СПОДЕЛИ КЛАСАЦИЯТА

Насладете се максимално на свободното си време

Как прекарваме свободното си време разказва много за нас, нашата личност и хобита. Ето защо работодателите почти винаги задават този въпрос, за да опознаят добре кандидата. Различните хора използват по различен начин своето свободно време. Някои от тях го опланират, други се пускат по течението.

Заетостта се превърна в норма и ако имаме свободно време, то не трае дълго и се запълва, преди да усетим. Тъй като всичко, от работа до срещи, изисква постоянно нашето време, често може да имаме усещане, че са минали няколко месеца, откакто сме успели да спрем и да си поемем глътка въздух.

В днешно време трябва да се чувстваме късметлии, когато разполагаме с малко свободно време. Всеки от нас избира да се забавлява по различен начин – излежавайки се на дивана с книга в ръка; да отиде на кино; да се срещне с приятели; шопинг терапия; разходки сред природата или нещо друго.

Трябва ли да правя продуктивни неща в свободното си време?

Не, не е необходимо винаги да правите нещо продуктивно. Въпреки че е добре да използвате времето си продуктивно, също така е важно да си почивате и да имате време за забавление. Намирането на подходящия баланс е от ключово значение.

Как прекарват свободното си време успешните хора?

Успешните хора запълват и разнообразяват времето си по различни начини. Някои може да работят по проекти, да учат нови неща, да спортуват, да прекарват време със семейство и приятели или много други неща. Зависи от индивида и какво намира за най-удовлетворяващо.

Въпреки че в днешно време да имаш пари е важно, създаването на спомени е също толкова важно. Без значение колко пари правите на работното си място, прекарването на щастливи моменти с близките Ви със сигурност струва много повече.

Общата идеология на хората, които се стремят към щастие, е да са здрави и да имат подходящ баланс в живота. Намерете си хоби и правете неща, които Ви харесват, за да се чувствате истински удовлетворени.