Сектор: Туризъм, Отдих и Забавление

Аквапаркове

КЛАСАЦИЯ НА И АКВАПАРКОВЕ И ВОДНИ АТРАКЦИОНИ В ЦЯЛАТА СТРАНА, КОИТО ПРЕДЛАГАТ НЕЗАБРАВИМО ИЗЖИВЯВАНЕ В ГОРЕЩИТЕ ЛЕТНИ ДНИ НА АТРАКТИВНИ ЦЕНИ.

Изберете град:

Сортирайте по критерий:

Правила за начина на гласуване и оценяване

    Тази страница дава възможност на посетителите да разгледат най-популярните фирми и брандове в този сектор подредени по общ потребителски рейтинг от гласували регистрирани потребители. Фирмите могат да бъдат сортирани по азбучен ред, филтрирани по общински град или по рейтинга на един или няколко от 5 критерия за гласуване.

    Единствено след регистрация потребител има право да гласува. Оценяването на съответен Участник се извършва чрез даване на Индивидуален потребителски рейтинг - оценка от 1 до 10, където 1 е най-ниската и 10 е най-високата стойност. Гласуването се извършва поотделно за всеки един от показателите в съответната класация и задължително по всички показатели. Всеки Регистриран потребител може да дава оценка за не повече от 3-ма участници в рамките на една класация, за период от 30 календарни дни. Регистриран потребител не може да оценява един и същ Участник повече от веднъж в рамките на 30 календарни дни.

    Призоваваме всички регистрирани потребители, при ползването на функционалност за гласуване, да действат добросъвестно, като дадените оценки трябва да отразяват техни реални, лични впечатления на база потребителски опит от ползване продуктите, стоките и/или услугите на оценяваната Фирма или Бранд. Така ще съберем възможно най-реална информация и мнение за участниците, които ще бъдат полезни за всички посетители на сайта.

    След клик върху рейтинга, може да видите средна потребителска оценка по отделните критерии.

    Чрез клик върху знак „Сърце”, може да последвате съответния Участник в класация, като по този начин му предоставяте Вашия имейл и имате възможност да получавате най-новите му промоции, активности и полезна информация. Може да се отпишете от техния списък единствено след получаване на първи имейл от Фирмата, където най-отдолу по закон е предоставена тази възможност.

    В нашите класации ще срещнете Фирми и Брандове, които по тяхно желание имат активен профил и рекламна страница на сайта. Те се отличават от другите фирми с това, че името им е линк към тази рекламна страница и пред него е изобразено тяхното фирмено лого. На рекламната им страница ще намерите актуална информация, промоции и активности на фирмата, както и класациите, в които участват, рейтинга им към този момент, снимки, видеа, контакти и др.

Позиция Компания Рейтинг Гласувай
0.0 Чистота
0.0 Цена
0.0 Надеждност
0.0 Разнообразие
0.0 Удобства
СПОДЕЛИ КЛАСАЦИЯТА

Царството на забавленията, предизвикващи летни емоции и незабравими преживявания

Когато дойде лятото или когато имаме нужда не само да се отпуснем, но и да се забавляваме със семейството си и да си починем от ежедневието, често търсим различни дестинации. Обикновено тази желана ваканция се провежда край морето, докато се ядат сладоледи, пият се коктейли, а децата тичат и играят наоколо. Но за това е необходимо да си вземем по-продължителна почивка. От друга страна не ни трябва толкова много време, за да посетим някой страхотен аквапарк.

През летните горещини аквапаркът е любимо място на децата, а също и удоволствие за цялото семейство, а днес, когато има страхотни аквапаркове в България, изборът е лесен. Те предлагат всички видове забавления на едно място: басейни, пързалки, занимания извън водата, шезлонги и други. Има много възможности, на които да се насладите, подходящи за малки деца и зони за игра, плюс много зелени площи за събиране на тен. От прилив на адреналин до пълна релаксация.

Аквапарковете са популярна опция. Посещението им трябва да бъде задължително лятно събитие за всяко семейство. Посетете ги с деца, с приятели, сами или с половинката си и посрещнете предизвикателствата, които един аквапарк може да Ви предложи. Тук радостта винаги е гарантирана, а опциите за забавление са безброй. Заредете се с положително настроение и започнете едно прекрасно лято, за което ще разказвате дълго и ще искате да преживеете отново!

Защо да посетите аквапарк?

Има за всеки по нещо

Това трябва да е ясно предвид разнообразието от развлекателни дейности, предлагани в тези аквапаркове.

Превъзходно място за почивка

Един идеален начин да се порадвате на различни приключенски и забавни дейности. Не е изненада, че уникалните аквапаркове в България стават все по-популярни, защото предоставят неповторимо изживяване.

Създайте незабравими, семейни изживявания

Липсата на време е съвременен проблем, поради което всички искаме да прекарваме всяка минута свободно време със семейството си, а какво по-добро място за това от чудесните аквапаркове.

Повече почивка, повече релаксация и повече здраве!